Πρόσωπο
Ενέσιμα - Μη επεμβατικά

Πρόκειται για μια νέα θεραπεία πολύ βαθιάς ενυδάτωσης κ λάμψης με βάση την Βιταμίνη c που μπορεί να εφαρμοσθεί στο πρόσωπο, αλλά και να επεκταθεί στο λαιμό και στο ντεκολτέ, ανάλογα με τις ανάγκες για ενυδάτωση αλλά και την ποιότητα του δέρματος.
Η θεραπεία προσφέρει λάμψη στο πρόσωπο, πολύ βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί στο χρόνο και ανακουφίζει το ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα, είτε λόγω έκθεσης στον ήλιο ή το κρύο, είτε λόγω ηλικίας. Επίσης λειτουργεί προληπτικά, αποτρέποντας τη δημιουργία ρυτίδων προσδίδοντας νεανική όψη και υπέροχη λάμψη και ελαστικότητα στο δέρμα.

Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία που εφαρμόζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο λαιμό και το ντεκολτέ πολλές φορές σε συνδυασμό με άλλες κλασικές θεραπείες. Η εφαρμογή είναι γρήγορη και ανώδυνη, προσφέρει ανανέωση και λάμψη στο δέρμα, μειώνει αισθητά τις ρυτίδες.

Είναι ιδανική και για τις νεότερες ηλικίες, σαν την πρώτη θεραπεία που μπορεί να κάνει κανείς για την πρόληψη και την αντιγήρανση. Έχει όμως εξαιρετικά αποτελέσματα και σε ώριμα δέρματα.

Βάση της έχει το Υαλουρονικό Οξύ και βιταμίνες, συνένζυμα, αμινοξέα, άλατα, νουκλεϊκά οξέα, και αντιοξειδωτικούς παράγοντες.

Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία που εφαρμόζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο λαιμό και το ντεκολτε πολλές φορές σε συνδυασμό με άλλες κλασικές θεραπείες Η εφαρμογή είναι γρήγορη και ανώδυνη, προσφέρει άμεση και έντονη σύσφιξη στο δέρμα. Είναι ιδανική και για τις νεότερες ηλικίες, σαν την πρώτη θεραπεία που μπορεί να κάνει κανείς για την πρόληψη και την αντιγήρανση. Έχει όμως εξαιρετικά αποτελέσματα και σε ώριμα δέρματα

Βάση της έχει το πυρίτιο τη βιολογική σιλικόνη , συνένζυμα, αμινοξέα, άλατα, νουκλεικά οξέα, και αντιοξειδωτικούς παράγοντες.

Τα Νήματα ανόρθωσης αποτελούν την τελευταία εξέλιξη στον τομέα του αναίμακτου face lift, της ανόρθωσης δηλαδή του προσώπου χωρίς χειρουργική επέμβαση αλλά με αποτέλεσμα που είναι πολύ κοντά στο αποτέλεσμα ενός χειρουργείου.

Μόνο πιστοποιημένοι Πλαστικοί Χειρουργοί από την εταιρία παραγωγής μπορούν να προμηθευτούν και να εκτελέσουν αυτή τη θεραπεία ακριβώς γιατί βρίσκεται μεταξύ μιας μη επεμβατικής θεραπείας και του χειρουργείου, χωρίς όμως να έχει τον πόνο, τις εκχυμώσεις(μελανιές) και τα οιδήματα που προκαλεί μια χειρουργική επέμβαση. Το Ιατρείο μας είναι εξουσιοδοτημένο και πλήρως οργανωμένο για να πραγματοποιεί αυτού του είδους τις παρεμβάσεις στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα.

Αφού γίνει η εξέταση καθορίζεται ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν ξεκινώντας από ένα μίνιμουμ 6 νημάτων, στη συνέχεια γίνεται τοπική αναισθησία ώστε η διαδικασία να καταστεί εντελώς ανώδυνη. Τέλος αφού αποστειρωθεί η περιοχή, τοποθετούνται τα νήματα τα οποία ανορθώνουν τις περιοχές στις οποίες εφαρμόζονται.

 • Ζυγωματικά
 • Παρειές-Μήλα
 • Mid Face
 • Περίγραμμα Προσώπου
 • Λαιμός

Αν και το αποτέλεσμα μοιάζει πολύ με το αυτό μιας χειρουργικής επέμβασης, η ανάρρωση είναι πολύ πιο σύντομη και και πολύ πιο ήπια. Τα οιδήματα θα κρατήσουν 2 έως 4 ημέρες, ο πόνος, αν υπάρχει, είναι ελάχιστος και αντιμετωπίζεται με συνήθη παυσίπονα, οι σχετικά απίθανες να σχηματιστούν μελανιές, υποχωρούν πολύ σύντομα. Όλα αυτά μπορείτε να τα διακρίνεται και στις φωτογραφίες άμεσου αποτελέσματος οι οποίες έχουν ληφθεί αμέσως μετά τη θεραπεία.

Το Botox είναι η δημοφιλέστερη θεραπεία για τις ρυτίδες έκφρασης του μετώπου, του λαιμού, του μεσόφρυου και για το “πόδι της χήνας”. Είναι ενέσιμο φάρμακο το οποίο χρησιμοποιείται για τον περιορισμό της λειτουργίας ορισμένων μυών του προσώπου οι οποίοι δημιουργούν αυτές τις γραμμές έκφρασης, τις ρυτίδες. Με την αδρανοποίηση των μυών, οι ρυτίδες λειαίνονται ξεκινώντας από την 3η -4η ημέρα, για να εξαφανιστούν από την 10η και μετά. Η εφαρμογή γίνεται με τη χρήση μιας μικροσκοπικής βελόνας και η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου15 λεπτά. Η θεραπεία είναι πολύ δημοφιλής σε όλες τις ηλικίες.

Φυσικό χτύσιμο όγκου προσώπου όπου χρειάζεται για φυσικό νεανικό αποτέλεσμα

Η αναζωογόνηση προσώπου PRP, γνωστή και ως βαμπίρ προσώπου, είναι μια προηγμένη μέθοδος περιποίησης δέρματος που αξιοποιεί τη φυσική δύναμη του σώματός σας να αυτοθεραπεύεται. Συχνά αποκαλείται μια περιποίηση προσώπου βαμπίρ επειδή περιλαμβάνει τη λήψη αίματος.
H ομάδα γιατρών της L.A. Derma Clinic μπορεί επίσης να συστήσει πολλαπλές ενέσεις PRP για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Συνήθως, προτείνουμε περίπου 3-4 γύρους θεραπειών για τα βέλτιστα αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα από τις ενέσεις PRP μπορούν να διαρκέσουν έως και 18 μήνες.

Για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα, η θεραπεία μπορεί να χορηγείται με μηνιαίες ενέσεις για τρεις διαδοχικούς μήνες. Μετά από τέτοια φροντίδα, τα αποτελέσματα συνήθως διαρκούν τουλάχιστον εννέα έως 18 μήνες. Ωστόσο, τα οφέλη μπορεί να διαρκέσουν έως και δύο χρόνια ανάλογα με τη γήρανση, την έκθεση στον ήλιο και τη γενετική.

To Dermapen, είναι η ιδανική θεραπεία για ανάπλαση τις επιδερμίδας, ενώ έχει και αντιγηραντικές ιδιότητες! Καταπολεμά τις ρυτίδες γήρανσης, τις λεπτές γραμμές, τις ουλές ακμής, τις δυσχρωμίες, και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, προσφέροντας έτσι καλύτερη όψη και υφή του δέρματος!
Έχει μικρό χρόνο αποθεραπείας (1-2 ημέρες), ενώ με κάθε εφαρμογή το αποτέλεσμα γίνεται ακόμη καλύτερο!
Η φιλοσοφία του Dermapen, βασίζεται στην φυσική λειτουργία του οργανισμού, να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη, για να επουλώσει τραυματισμούς του δέρματος.
Το Dermapen, είναι μια συσκευή που μοιάζει με στυλό, στην μύτη του οποίου υπάρχουν πολλές μικρές και λεπτές βελόνες.
Έτσι λοιπόν, με το Dermapen, ο γιατρός δημιουργεί πολλές μικρές οπές στο δέρμα, ενώ παράλληλα, τοποθετεί υλικό που περιέχει υαλουρονικό οξύ και είναι πλούσιο σε βιταμίνες και αμινοξέα, το οποίο θρέφει το δέρμα για τις επόμενες εβδομάδες.

Υπάρχει ακόμη, η δυνατότητα να εφαρμοστεί αυτόλογο υλικό (αίμα) όπως στην μεσοθεραπεία PRP!

Τα ενέσμα λιποδιαλιτικά για το σώμα για το πρόσωπο, υγροποιεί το λίποκύτταρο, καταστρέφοντας το μόνιμα, απελευθερώνοντας τα λιπίδια τα οποία στη συνέχεια αποβάλλονται φυσικά μέσω του λεμφικού συστήματος.

Το αποτέλεσμα είναι ακόμη καλύτερο όταν η θεραπεία της λιποδιάλυσης συνδυασθεί με την κλασική μεσοθεραπεία σώματος για να αντιμετωπίσουμε και την κυτταρίτιδα ή την χαλάρωση συνδυασμός ο οποίος μπορεί να δώσει θεαματικά αποτελέσματα ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Πως λειτουργούν τα ενέσιμα λιποδιαλυτά
 • Η δραστική αυτή κλειδώνει πάνω στο φράγμα των λιποκυττάρων και ενεργεί
 • Απελευθερώνει τα λιπαρά οξέα από τα λιποκύτταρα που βρίσκονται αποθηκευμένα
 • Τα κυτταρικά κατάλοιπα απομακρύνονται και τα μη συνδεδεμένα λιποκύτταρα μεταβολίζονται και μετατρέπονται σε ανενεργά
Σημεία Εφαρμογής

Μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε ολόκληρο το σώμα για τη διάλυση των αποθεμάτων λίπους.

 • Λαιμός, Προγούλι
 • Παρειές
 • Άνω Άκρα-Μπράτσα
 • Κοιλιά, Στομάχι
 • Μέση, ψωμάκια
 • Γλουτοί
 • Γοφοί
 • Εσωτερικό των μηρών
 • Γόνατα

Πέρα από την κλασική μέθοδο της ρινοπλαστικής, πλέον υπάρχει άλλη μία σύγχρονη μέθοδος ρινοπλαστικής που μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα, χωρίς όμως ο ενδιαφερόμενος να προβεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο λόγος για την αναίμακτη ρινοπλαστική ή αλλιώς «ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι» ή «ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο».

Πρόκειται για μία σύντομη διαδικασία που διαρκεί 15 με 30 λεπτά και πραγματοποιείται χωρίς αναισθησία αλλά μόνο με τη χρήση αναισθητικής κρέμας τοπικά. Στην ουσία, η αναίμακτη ρινοπλαστική μπορεί να διορθώσει το σχήμα της μύτης, τροποποιώντας τον όγκο της και γεμίζοντας κενά σε σημεία όπως η ράχη, το ακρορρίνιο, η μετωπορρινική γωνία και η στυλίδα. Αξίζει να σημειωθεί πως με την αναίμακτη ρινοπλαστική δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν περιστατικά με έντονες δυσμορφίες ή που απαιτούν διορθώσεις που αφορούν τη λειτουργικότητα της μύτης. Αυτά διορθώνονται μόνο με την επεμβατική ρινοπλαστική.

Η αναίμακτη ρινοπλαστική πραγματοποιείται με εγχύσεις υαλουρονικού οξέος, το οποίο εφαρμόζεται σε συγκεκριμένα σημεία της μύτης που παρουσιάζουν κάποιο μικρό «κενό», μία ασυμμετρία ή κάποια άλλη ατέλεια, με σκοπό να βελτιώσει το σχήμα της. Το αποτέλεσμα διαρκεί κατά μέσο όρο 9-18 μήνες. Μετά από αυτό το διάστημα, η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί. Πολλοί είναι βέβαια και αυτοί που προτού πάρουν την οριστική απόφαση της επεμβατικής ρινοπλαστικής, προχωρούν πρώτα με την αναίμακτη ρινοπλαστική, έτσι ώστε να εξακριβώσουν εάν θα είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Στα υπόλοιπα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης μεθόδου περιλαμβάνονται η άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα και το χαμηλό κόστος.

Η χρήση υλικών πλήρωσης (fillers) μαλακών ιστών στη δακρυϊκή αύλακα προσφέρει σε ορισμένους ασθενείς μια καλά ανεκτή, μη επεμβατική θεραπεία για το πρόβλημά τους. Δεν είναι κατάλληλη, όμως, για τους ασθενείς που έχουν πολύ χαλαρό δέρμα στα κάτω βλέφαρα ή πολύ έντονες σακούλες κάτω από τα μάτια.

Η θεραπεία περιλαμβάνει μια σειρά από μικρο- ενέσεις κατά μήκος της γραμμής της αύλακας. Στη συνέχεια γίνεται απαλό μασάζ της περιοχής για να εξασφαλιστεί η ομοιόμορφη κατανομή της γέλης. Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο, προσφέρει άμεσο αισθητικό αποτέλεσμα και μια πολύ σύντομη περίοδο ανάρρωσης. Η διάρκεια του αποτελέσματος διαρκεί περίπου 9-12 μήνες. Η θεραπεία είναι συνήθως ανώδυνη, αν και ορισμένοι ασθενείς μπορεί να παρουσιάσουν μια ήπια ενόχληση κατά τη διάρκεια του απαλού μασάζ που απαιτείται για να δημιουργηθεί ένα ομαλό περίγραμμα κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Ανώδυνη, μη επεμβατική, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα μέθοδος, απόλυτα ασφαλής χωρίς παρενέργειες και χωρίς να περιορίζει τις καθημερινές δραστηριότητες του ωφελούμενου!
Με τη Δερμοαπόξεση Διαμαντιού (Diamond Dermabrasion) αφαιρείται αναίμακτα η επιφανειακή στιβάδα του δέρματος, χρησιμοποιώντας μία ράβδο με μύτη από διαμάντι, μέσω συνεχόμενου καθαρισμού (Scrubbing) και αναρρόφησης (Vacuuming) σε όλη την επιφάνεια του δέρματος του προσώπου. Έτσι διεγείρονται οι διαδικασίες ανάπλασης της επιδερμίδας, η κυκλοφορία του αίματος και ενθαρρύνεται η έκκριση κολλαγόνου και ελαστίνης. Το δέρμα δείχνει αναζωογονημένο, φρέσκο και λαμπερό από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η διαδικασία είναι σχεδόν ανώδυνη και ιδιαίτερα σύντομη, ενώ δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας χρησιμοποιούνται ποικίλες κεφαλές από διαμάντι, έτσι ώστε να καλύπτεται κάθε τύπος δέρματος, από λεπτό και ευαίσθητο έως πιο ανθεκτικό αλλά και κάθε βαθμίδα προβλήματος που αντιμετωπίζει το δέρμα του ωφελούμενου.
Τα οφέλη της Δερμοαπόξεσης με Διαμάντι είναι τα εξής:
Βαθύς καθαρισμός του δέρματος (Βαθύ peeling)
Λείανση ουλών και σημαδιών από ακμή
Αποχρωματισμός κηλίδων, δυσχρωμιών και πανάδων
Βελτίωση της ανομοιόμορφης υφής του δέρματος
Αντιμετώπιση ξηρότητας και φθοράς από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία
Αναζωογόνηση του θαμπού, άτονου και σκληρού δέρματος

Η ανάπλαση του δέρματος με τη χρήση ειδικών χημικών ουσιών, προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού τύπου δέρματος, βελτιώνοντας την υφή του και χαρίζοντας πιο ξεκούραστη και νεανική όψη.

Πού εφαρμόζεται

Οι συχνότερες περιοχές που εφαρμόζεται η θεραπεία Χημικού Peeling είναι:

 • Το Πρόσωπο
 • Ο Λαιμός
 • Το Ντεκολτέ
 • Η Ράχη
 • Τα Χέρια
 • Σε Πανάδες, Ρυτίδες & Λεπτές Γραμμές
 • Σε Ουλές Ακμής

Η διαδικασία είναι απλή και μόλις 15 λεπτά είναι αρκετά για την ολοκλήρωσή της.

Αρχικά, προηγείται καθαρισμός και στη συνέχεια ακολουθεί η εφαρμογή του ειδικού χημικού διαλύματος. Σε αυτό το στάδιο θα αισθανθείτε ήπιο τσούξιμο, ανάλογο της δράσης του εκάστοτε χημικού διαλύματος, το οποίο υποχωρεί άμεσα με τη φάση της εξουδετέρωσης. Μέσα στις επόμενες ημέρες, παρατηρείται μικρή ή μεγαλύτερη απολέπιση του δέρματος, ανάλογα το είδος του χημικού παράγοντα.

Η φυσική λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων και η παραγωγή σμήγματος έχει σαν αποτέλεσμα τη φραγή των καναλιών-πόρων του δέρματος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει και να πραγματοποιήσει σωστά τις λειτουργίες του. Την ασφυκτιακή αυτή κατάσταση δεν ευνοούν και οι παράγοντες που αφορούν στο κλίμα, του ατμοσφαιρικούς ρύπους καθώς και τη χρήση καλλυντικών προϊόντων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η επιδερμίδα να εμφανίζεται «μπουκωμένη». Το πρόσωπο αποκτά ανάγλυφη υφή, δείχνει θαμπό και κουρασμένο, και συχνά ταλαιπωρείται από σπυράκια και μαύρα στίγματα. Επιπλέον, εμποδίζονται οι φυσιολογικοί μηχανισμοί ανανέωσης των κυττάρων του, ενώ δεν αξιοποιούνται ούτε τα προϊόντα περιποίησης που του εφαρμόζετε.

Ο καθαρισμός προσώπου είναι μία ολοκληρωμένη αισθητική θεραπεία με πολλά στάδια που έχει σκοπό την αποσυμφόρηση του δέρματος από τους ρύπους της ατμόσφαιρας, τα νεκρά κύτταρα και το περίσσιο σμήγμα που φράσσουν τους πόρους του. Ο βαθύς καθαρισμός είναι απαραίτητος και κατάλληλος για κάθε τύπο δέρματος και κάθε ηλικία, αφού η οξυγόνωση της επιδερμίδας είναι βασική προϋπόθεση για την υγεία και την ακτινοβολία της.

Η φωτοθεραπεία προσώπου προσφέρει σημαντική ανανέωση του δέρματος, χωρίς να επιφέρει την παραμικρή παρενέργεια. Αποτελεί μία θεραπεία 100% φυσική, αλλά ταυτόχρονα πολύ δραστική, καθώς εκμεταλλεύεται το ευεργετικό φάσμα του φωτός για να θρέφει και να αναζωογονεί τα κύτταρα του δέρματος. Είναι μία θεραπεία κατάλληλη για κάθε τύπο και ηλικία δέρματος, τόσο για τις νεαρές ακνεϊκές επιδερμίδες, όσο και για τις πιο ώριμες που χρήζουν εντατικής antiaging φροντίδας.

Η φωτοθεραπεία προσώπου αποτελεί μία πολυβραβευμένη φυσική θεραπεία, που εκμεταλλεύεται το πιο ευεργετικό και θεραπευτικό φάσμα του φωτός για να προσφέρει θεαματική αναζωογόνηση του δέρματος, καθώς προκαλεί 200% ταχύτερη ανανέωση των κυττάρων! Ενισχύει την ενυδάτωση, την θρέψη, τη δύναμη, την ελαστικότητα, τη σφριγηλότατα και τη συνολική υγεία του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό, καθώς το πρόσωπο δείχνει κατευθείαν πιο λαμπερό και ξεκούραστο.

Η φωτοθεραπεία αποτελεί μία ευχάριστη antiaging θεραπεία, με σημαντικά οφέλη και για τα ακνεϊκά δέρματα, καθώς καταπολεμά αποτελεσματικά το βακτήριο της ακμής και χαρίζει λείο, καθαρό και υγιές δέρμα.

Αριστερά πριν την θεραπεία.

Δεξιά μετά από θεραπεία με μεσοθεραπεία και peeling.

Αριστερά πριν την θεραπεία.

Δεξιά μετά από θεραπεία με Νήματα και PRP.

Αριστερά πριν την θεραπεία.

Δεξιά μετά από θεραπεία με Dermapen και λιποδιάλυση.

Προσφορές